Видео тренинзи @ Vezbajdoma

Новата платформа Vezbajdoma ви стои на располагање со видео тренинзи со цел вашето време да биде исполнето со физичка активност. Погледнете ги тренинзите тука.

Последно ажурирано

април 25, 2020

Солидарна компанија

Вежбај дома