Надградени групни повици @ Viber

Поради новонастанатата ситуација, тимот на Viber го надградува групниот повик и ви овозможува додавање на максимум 20 лица во еден повик, за да ви е полесно и побезбедно да се поврзете со другите за време на ова предизвикувачко време – без притоа да бидете физички на истото место. Се што треба да направите е се да се ажурирате до најновата верзија на Viber.

Последно ажурирано

април 20, 2020

Солидарна компанија

Viber