Бесплатни курсеви @ Coursera

Coursera нуди листа од 100 бесплатни курсеви од различни сфери, кои поради Covid-19 се достапни до 31ви мај. Разгледајте ја листата тука.

Последно ажурирано

април 22, 2020

Солидарна компанија

Coursera