Веб сајт со забавна наука и настава @ Наука за деца

Споделувањето наука со најмладите во моменти кога тие се далеку од своите училишта е клучно за нивниот развој. Од таму произлегува идејата за креирање на веб сајтот Наука за деца, создаден од Кантарот, во соработка со порталот Наука за сите кој е единствениот македонски портал на кој секоја содржина е создадена и проверена од научници. Разгледајте ги содржините тука.

Последно ажурирано

мај 2, 2020

Солидарна компанија

Кантарот