Видеа со тренинзи @ Trinity

Тимот на Тринити се обидува да остане достапен за сите вас за да имате можност да останете во добро физичко и психичко здравје во овие тешки моменти за сите нас. Станува збор за лесни вежби што може секој да си ги направи дома. Погледнете тука.

Последно ажурирано

април 25, 2020

Солидарна компанија

Trinity