Онлајн џез концерт@ Здружение На Џез Музичари и Слободни Уметници

На 30 Април, на Меѓународниот ден на џезот, Здружението на Џез Музичари заедно со Град Скопје и МКЦ, ќе ја слави џез-музиката! Со оглед на ситуацијата во која се наоѓаме, оваа година Денот на џез-музиката ќе биде одбележан со прикажување на својата Facebook страна преку онлајн видео-стриминг. Стримингот ќе се одвива и на Facebook страната на Град Скопје, како и на Facebook страната на Младинскиот културен центар. Кликнете тука за да пристапите до настанот.

Последно ажурирано

април 28, 2020