Видеа со рецепти @ Shake/Шејк

Сакате да ја рекреирате вашата омилена пијачка за време на самоизолацијата? Погледнете го Youtube каналот на креативниот бармен Васил, кој ви има спремено многу вкусни рецепти кои можете да ги спремите од удобноста на својот дом.

Последно ажурирано

април 25, 2020

Солидарна компанија

Shake/Шејк