Бесплатна едукација за сообраќајна култура @ Републички совет за безбедност на сообраќајот на патиштата

Пред десетина години, дечињата можеа да прошетаат по улиците без грижа. Но денес, се повеќе автомобили, скутери, велосипеди, мотоцикли и автобуси се наоѓаат на патот, па од таму потребата за поголема и засилена едукација за однесување во сообраќајот. „Семафорко“ е веб страна каде што ќе прочитате интересни и едукативни текстови за возрасните и ќе најдете интересни боенки за најмладите.

 

Последно ажурирано

април 21, 2020

Солидарна компанија

Републички совет за безбедност на сообраќајот на патиштата