Quarantine show @ Dubioza kolektiv

Бендот Дубиоза колектив, почитувајќи ги мерките за covid-19, прават livestream од своите домови, секој понеделник во 20:30 часот. Емисијата се емитува на нивната Facebook страна.

 

Последно ажурирано

април 22, 2020

Солидарна компанија

Dubioza kolektiv

Што нуди?

Online show