Пренос на културна програма @ Град Скопје

Програмата наречена “Култура во време на корона” нуди  концерти, изложби, видеоарт презентации, настапи на диџеи и состави на класична музика, како и театарски изведби со цел подржување на уметниците и доближување на културата до сечиј дом. Сите настапи можете да ги пронајдете на Facebook страната на Град Скопје.

Последно ажурирано

април 29, 2020

Солидарна компанија

Град Скопје