Платформа за видео конференции @ Zoom

Zoom веќе нуди бесплатна верзија на својот софтвер за видео конференција која може да ја добиете тука, но компанијата во моментов работи на тестирање на својата мрежа за да „обезбеди максимална сигурност во услови на зголемување на капацитетот,, .Со бесплатната лиценца за Zoom Meetings, корисниците имаат пристап до сите потребни функции за аудио и видео конференции за групна соработка, вклучувајќи:

  • Неограничен број на видео состаноци со најмногу 100 учесници
  • Кристално чисти аудио и HD видео
  • Приватни и групни разговори
  • Онлајн поддршка

 

Последно ажурирано

април 25, 2020

Солидарна компанија

Zoom