Онлајн обука @ Пивара Скопје АД

Со помош на алатката на Пивара Скопје наречена Youth Empowered, имате можност бесплатно да се едуцирате и надградувате преку онлајн обука директно на овој линк, каде што по завршување на истата, се здобивате со дигитален сертификат!

Последно ажурирано

април 25, 2020

Солидарна компанија

Пивара Скопје АД

Што нуди?

Онлајн обуки