Бесплатни театарски претстави @МНТ

Уживајте во магијата на театарската игра на Македонскиот народен театар. Нивните претстави отсега можете да ги гледате бесплатно, во вашите домови, преку нивниот YouTube-канал. Премиерите на претставите се со однапред утврдени дати, со почеток од 20 часот, а линковите и датумите за секоја премиера можете да ги најдете на фејсбук страницата на МНТ. Линковите до веќе одиграните премиери на театарските претстави, можете да ги најдете на следниот линк.

Последно ажурирано

март 21, 2020

Солидарна компанија

Македонски Народен Театар