Online претстави @ Bolshoi theater

Легендарниот Болшој театар во Москва соопшти дека бесплатно ќе емитува селекција од најдобрите класични перформанси на својот YouTube канал, каде што е прикажан и распоредот за истите.

Последно ажурирано

април 23, 2020

Солидарна компанија

Bolshoi theater