Online емисии @ Creative Talks

Creative Talks е серија на настани посветена на ширење и развивање на креативноста во Скопје. Тие досега ги организираа настаните но живо, но поради новонастанатата ситуација, ги одржуваат разговорите онлајн преку нивната Facebook страна, а откога ќе завршат, се достапни на нивниот YouTube канал.

Последно ажурирано

април 23, 2020

Солидарна компанија

Creative Talks

Што нуди?

Online емисии