Онлајн претстави @ Schaubühne

Секоја вечер во 18:30 часот па се до полноќ, театарот Schaubühne во Берлин на својот веб сајт објавува снимнки од изминати продукции. Претставите и распоредот можете да ги погледнете на овој линк.

 

Последно ажурирано

април 22, 2020

Солидарна компанија

Schaubuehne