Онлајн предавања @ Mладински Образовен Форум

Младинскиот Образовен Форум организира онлајн предавања преку алатката Zoom кои се посветени на различни теми од сферата на театар, академско пишување, технологија и слично.. За нивниот серијал предавања можете да се регистрирате тука, а за детали во врска со одржување на предавањата, посетете ја нивната Facebook страна.

Последно ажурирано

април 28, 2020

Солидарна компанија

Младински Образовен Форум