Онлајн курсеви @ InterWorks

Компанијата InterWorks нуди бесплатна онлајн обука за основи на Scrum методологија. Пристап до обуката можете да добиете тука.

Последно ажурирано

април 23, 2020

Солидарна компанија

InterWorks