Онлајн курсеви @ Фондација ПСМ

Фондацијата Претприемачки сервис за млади на својот веб сајт нуди неколку бесплатни онлајн курсеви кои ви се достапни на овој линк.

Последно ажурирано

април 25, 2020

Солидарна компанија

Фондација ПСМ