Онлајн изданија @ Институт за етнологија и антропологија

За да го олесни пристапот до своите изданија во кризниот период предизвикан од пандемијата, Институтот за етнологија и антропологија при Природно-математичкиот факултет во Скопје на својот сајт овозможува бесплатно преземање на дел од нив. Достапни се на овој линк.

Последно ажурирано

април 24, 2020

Солидарна компанија

Природно-математички факултет