Nightly Opera Streams @ The Metropolitan Opera

За време на ова несекојдневие, The Met се надева дека ќе ги разубави животите на членовите на нивната публика со тоа што секој ден, бесплатно ќе објавува различен различен перформанс кој ќе биде достапен за период од 20 часа на ден со почеток во 19:30 часот до 15:30 часот следниот ден. Погледнете го распоредот тука и уживајте во перформансите.\

 

Последно ажурирано

април 22, 2020

Солидарна компанија

The Metropolitan Opera