Математички игри @ 99math

Од денес, на онлајн платформата ,,99math” може да се најдат математички игри и на македонски јазик. Оваа платформа овозможува разни математички активности за ученици од сите одделенија и е погодна за употреба во онлајн наставата. Достапна е на овој линк.

Последно ажурирано

април 25, 2020

Солидарна компанија

99math