Поволности за корисници @ Македонски Телеком

Од 15 април, Телеком ви овозможува да уживате во некои од најдобрите македонски филмски достигнувања, овогодишните оскаровци и уште многу забавни филмови. Секоја вечер можете да очекувате промотивни проекции на филмски наслови со фестивалски квалитет, кои ќе бидат достапни за сите MaxTV корисници, без дополнителен надомест. Филмовите од MaxTV киното лесно ќе ги најдете во: Мени > Видеотека > MaxTV кино.  Проекцијата почнува во 20:00 часот, а филмовите ќе бидат достапни 24 часа.

 

 

Последно ажурирано

април 20, 2020

Солидарна компанија

Македонски Телеком