Live stream на музички фестивал @ Fusion Festival

Fusion Festival преку своите YouTube и Twitch канали прави live stream на сетови од DJ-и од локалната, но и светската сцена. Погледнете го утрешниот line up и уживајте од удобноста на вашите домови.

 

Последно ажурирано

мај 8, 2020

Солидарна компанија

Fusion Festival