Бесплатни е-книги @ Книжарница ТРИ

Издавачкиот центар „Три” преку апликацијата kniga.mk (достапна на AppStore и PlayStore), нуди 20 бесплатни е-книги со цел да им излезе во пресрет на читателите во периодот на изолација поради корона вирусот.

Последно ажурирано

април 20, 2020

Солидарна компанија

Книжарница ТРИ

tri