Онлајн платформа за учење @ JetMinds

Македонската интернет платформа „JetMinds” на која учениците од основните и среедните училишта можат да учат математика, e достапна бесплатно, заедно со сите свои премиум функционалности на овој линк.

 

 

Последно ажурирано

април 20, 2020

Солидарна компанија

JetMinds