Изведувачи од локална сцена @ Радио МОФ

Веб серијалот „Engage Кicks&Gigs@Home“ на Радио МОФ има за цел да ја поддржи локалната сцена од која се дел млади и алтернативни музичари кои од својот дом ги изведуваат омилените песни, како и да ја запознае публиката со домашните музичари од еден поинаков агол. Серијалот можете да го пронајдете на Facebook страната на Радио МОФ.

 

Последно ажурирано

мај 5, 2020

Солидарна компанија

Радио МОФ