Бесплатна програма за учење математика @ Интерактивна иднина

Програмата „Интерактивна математика“ во која се опфатени многубројни содржини како тестови за темелно разбирање на математиката е достапна за бесплатно преземање на овој линк.

 

Последно ажурирано

април 20, 2020

Солидарна компанија

Интерактивна иднина