Поволности за корисници @ Халк Банка АД Скопје

Со секоја направена онлајн трансакција со кредитна картичка од Халкбанк во некоја од наведените веб продавници собирате 5% бонус поени! Кампањата е активна секој ден од 20.03.2020 до 15.05.2020 година.

 

Последно ажурирано

април 20, 2020

Солидарна компанија

Халк Банка АД Скопје