Дигитални книги @ Global Digital Library

Светската дигитална библиотека ја унапредува писменоста во пониските одделенија така што дава пристап до дигитални книги и приказни за деца и други четива на повеќе јазици. Може да се користи на компјутер. Повеќе информации се достапни на овој линк.

Последно ажурирано

април 26, 2020

Солидарна компанија

Global Digital Library