Фитнес апликација @ Gold’s Gym

За фитнес ентузијастите, Gold’s Gym нуди бесплатен пристап до нивната апликација Goldsamp до крајот на мај каде што ви се достапни повеќе од 600 аудио и видео вежби заедно со DJ миксови за да го направат вежбањето позабавно. Преземете ја апликацијата тука.

Последно ажурирано

април 25, 2020

Солидарна компанија

Gold's Gym