Едукативни видеа за програмирање @ Учиме со Мино

Учиме со Мино е YouTube канал на кој можете да пронајдете разни едукативни видеа поврзани со програмирање во C++. Кликнете тука за да ги погледнете.

Последно ажурирано

април 27, 2020

Солидарна компанија

Учиме со Мино