Бесплатни едукативни и забавни содржини @ literatura.mk

Вработените на literatura.mk и Арс Ламина започнуваат иницијатива за разубавување на секојдневието на читателите со тоа што ќе споделуваат едукативни и забавни содржини како читање на извадоци или цели приказни од нивните достапни книги. Првиот пост е за најмладите, читање од книгата „Бајки од Македонија за цела година”, достапно тука. Следете го нивниот профил за повеќе креативни содржини во претстојниот период 

Последно ажурирано

април 25, 2020

Солидарна компанија

literatura.mk

Што нуди?

Креативни содржини