Бесплатно психолошко советување @ Центар Синтеза

Согласно моменталната ситуација, тимот на Синтеза нуди бесплатно психолошко советување. За лицата кои имаат потреба подобро да се прилагодат и справат со состојбата во која се наоѓаме, тие се отворени сме да ја дадат својата професионална поддршка. За закажување на термин, контактирајте ги на contact@sinteza.mk

 

Последно ажурирано

април 23, 2020

Солидарна компанија

Центар Синтеза