Бесплатни платформи за работа од дома @ LogMeIn

Компанијата LogMeIn ги ставаат на располагање своите Emergency Remote Work Kits за состанување со вашите колеги, одржување на вебинари и поедноставено извршување на работните обврски од дома, достапни на овој линк за времетраење од 3 месеци.

Последно ажурирано

април 25, 2020

Солидарна компанија

LogMeIn