Бесплатни курсеви за инструменти @ Fender

Компанијата ,,Fender” е уште една од многуте која ги нуди своите услоги со цел дигитална солидарност во текот на глобалната пандемија. Тие нудат три месеци бесплатни часови по гитара, бас и укулеле на платформата ,,Fender Play”; кликнете тука за да добиете пристап до истите.

Последно ажурирано

април 21, 2020

Солидарна компанија

Fender Play