Бесплатни платформи за работа од дома @ Google

Се повеќе вработени, професори и студенти работат од дома како одговор на ширењето на COVID-19, Google ги става бесплатно на располагање G Suite и G Suite за образование со сите свои premium опции до 01.07.20, вклучувајќи:

Последно ажурирано

април 25, 2020

Солидарна компанија

Google