Виртуелна обиколка @ Археолошки Музеј на Република Северна Македонија

Археолошкиот музеј со помош на оваа виртуелна обиколка овозможува бесплатна посета на најексклузивната интернационална изложба на овие простори, ”100 години Требениште”. Можете да ја погледнете на овој линк.

 

Последно ажурирано

април 25, 2020

Солидарна компанија

Археолошки Музеј на Република Северна Македонија