Апликација за визуелизација @ Продизајн

Компанијата Продизајн овозможува бесплатно користење на апликацијата InRoomPreview, односно нови бесплатни акаунти за сите оргинални креативци кои би сакале да ги имаат своите дела во апликација за визуелизација: ликовни уметници, фотографи, тату артисти, декорација на дом – изработка на лампи, декорации за ѕид… Апликацијата е во фаза на доработка, но е достапна на App Store и Google Play.

Последно ажурирано

април 23, 2020

Солидарна компанија

Pro Design