Бесплатно учење јазици @ Duolingo

Duolingo e бесплатна aпликација за учење јазици до која се пристапува преку мобилен уред и компјутер. Достапна e преку Google Play и App Store. Повеќе информации се достапни на овој линк.

Последно ажурирано

април 27, 2020

Солидарна компанија

Duolingo