Алатка за видео конференции @ Jitsi

Платформата Jitsi е достапна како апликација за мобилен уред и за десктоп и овозможува формирање на видео конференции. Преземете ја тука.

Последно ажурирано

април 25, 2020

Солидарна компанија

Jitsi