Алатка за работа од дома @ Basecamp

Се прашувате како ќе го подготвите вашиот тим за работа од дома? Алатката Basecamp е совршена за остварување на таа транзиција, бидејќи сите рокови, цели и обврски се организирани на едно место. Преземете ја алатката тука.

Последно ажурирано

април 25, 2020

Солидарна компанија

Basecamp