Бесплатна алатка за комуникација @ Slack

Последно ажурирано

април 25, 2020

Солидарна компанија

Slack

Slack е тимска комуникациска апликација која обезбедува пораки во реално време, архивирање и пребарување на современи тимови. Тимската работа во Slack се случува во канали – едно место за пораки, алатки и датотеки – помагајќи им на сите да заштедат време и да соработуваат заедно. Slack ја собира целата ваша комуникација на едно место. За да почнете да користите оваа апликација, кликнете на следниот линк.