Поволности за корисници @ A1 Македонија

Како знак на поддршка на сите корисници, А1 овозможува дополнителни 10GB интернет на сите мобилни корисници и услугата „Видео конференција”, достапни бесплатно за сите корисници.

  • Интернетот може да се активира преку мобилната апликација „Мој А1”. Постпејд корисниците имаат можност доделениот интернет да го користат 30 дена од денот на активирањето, додека припејд корисниците 7 дена.
  • Во соработка со „еyeson“, А1 бесплатно ви ја овозможува услугата „Видео конференција“, која е одлично решение да ги реализирате Вашите состаноци од удобноста на својот дом.Дознајте повеќe за оваа алатка тука.

Последно ажурирано

април 20, 2020

Солидарна компанија

А1 Македонија