Онлајн концерт на Влатко Стефановски Трио @ Literatura.mk

Вечерва во 20:00 часот уживајте во онлајн концертот на Влатко Стефановски Трио во живо на свеченото отворање на Literatura.mk Superstore во Skopje City Mall. Преносот од концертот можете да го следите на овој линк.

Последно ажурирано

мај 20, 2020

Солидарна компанија

Literatura.mk