Онлајн конференција за дигитален маркетинг @ The Next Web

Компанијата The Next Web организира онлајн конференција RE:BRAND чиј фокус е успешноста на брендирањето и дигитален маркетинг во непредвидливи времиња. Можете да добиете бесплатна карта со тоа што ќе поканите тројца ваши пријатели. Погледнете ги говорниците и пријавете се на овој линк.

 

Последно ажурирано

мај 6, 2020

Солидарна компанија

The Next Web