Онлајн видеа со вежби @ Град Скопје

Град Скопје во соработка со тим на еминентни и добропознати спортски инструктори во својот домен, од утре ќе ви понудат онлајн видеа со вежби за одржување на вашата форма за време на корона. Следете ја Facebook страната на Град Скопје за повеќе информации.

Последно ажурирано

мај 12, 2020

Солидарна компанија

Град Скопје