Илустрирана книга за деца „Коронавирус“ @ Издавачка куќа Феникс

Издавачка куќа ФЕНИКС ja претставува „Коронавирус“ – илустрирана книга за деца од британскиот издавач Nosy Crow на македонски јазик. Идејата за македонското издание, како и преводот е на Наталија Ѓерѓева. Изданието е направено без надомест, од срце и со љубов за нашите најмали и најмили. Научете нешто повеќе за вирусот и не заборавајте дека: „Еден ден, ова чудно време ќе заврши…!“ Книгата можете бесплатно да ја преземете овде: Коронавирус: Книга за деца.

Последно ажурирано

мај 31, 2020

Солидарна компанија

Издавачка куќа Феникс