Вебинар: Вовед во Front-End програмирање @ Code Academy

Придружи се на бесплатното онлајн предавање на Code Academy на тема: Вовед во Front-End програмирање. Предавањето ќе се оддржи во четврток (11.06.2020) од 18:00 до 19:20 часот. Можете да се регистрирате на овој линк.

Image may contain: 1 person

Последно ажурирано

јуни 11, 2020

Солидарна компанија

Code Academy