Бесплатна платформа за онлајн учење @ Moodle MK

Moodle MK како општествено и одговорно здружение, во време на владеење на пандемија во нашата земја, дава придонес кон онлајн учењето и овозможи достапност на бесплатна платформа за учење каде можат сите заинтересирани образовни институции (основни и средни училишта, факултети, приватни училишта), како и поединци наставници и професори, да креираат курсеви, да поставуваат материјали за учење, да спроведуваат тестови и испити, да задаваат домашни задачи и др.

 

 

Последно ажурирано

мај 10, 2020

Солидарна компанија

Moodle MK

Што нуди?

Бесплатна платформа за онлајн учење